Oma blogiluettelo

keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Jäätä riittää



ES OPPEN 2011 tulevana viikonloppuna, sopiva paikka lämmitellä tulevaa 1. Suomen Mestaruuskisaan varten 80 ja 40m bandeilla.




5M2TT ryhmä Liberiasta painaa yhteyksiä ja heidän qsl homma pelaa kuin hyvä netti kauppa, kun tuote (yhteys) näkyy heidän lokissaan ja se tulee heti yhteyden jälkeen, ei päivien viiveellä. On selvät ohjeet miten toimitaan eri vaihtoehdoissa.



KH8/AI5P on ollut aamuisin liikkeellä, ensin 30m ja tiistaina oli 17m ssb ja keskiviikkona samalla bandilla cw:llä, 15m vastaavaa vastaanottoa odotan seuraavina aamuina. Ellei A-indeksi, pakota toisiin bandi valintoihin. Keskiviikko aamun A-indeksi oli taas noussut ja 5W asemat ei edes 20m LP pihisseet, joten ei pelkoa että 15 m vastaava olisi toimintakunnossa Pacifikille.

Tulossa olevia dx-retkiä, huhtikuun 17 – 28 pv  kutsulla T31A , Central Kiribati, kuusi asemaa ja  miehitys heille. Viime tiedot kertoo että lähtö myöhästyy parilla päivällä.



Mahtava paikka OC-227


Tässä nippu lokiosoitteita

5M2TT Liberia http://www.i2ysb.com


Palokärki päästelee rumpusoolojaan ahkerasti, variaatioita selvästi vähemmän kuin jazz rumpalilla.Kevään muuttajien ääniä metsässä ilahduttavasti alkanut kuulua. Postinhaku matkalla noin 300m m on aikaa kuunnella, ääni tarjontaa. Lähde kaivon pinta noussut normaaliin korkeuteen, ehkä metrin verran yli  järvenpinnan.


73, Pertti OH5TQ
skype on
Kotisivut

Ei kommentteja: