Oma blogiluettelo

torstai 4. kesäkuuta 2009

Tapoja on monenlaisia


Vähissä on hyvät dx-peditiot, täällä erään dx-bulletiini nikkarin listaus näyttää.
http://www.dailydx.com/Calendar.htm

No onhan tuo FR/G Glorioso todella maukkaan tuntuinen, toivotaan että sinne mantereen itäpuolelle on jäänyt jokunen sotapaatti, ettei ole kaikki menneet sinne toiselle puolelle lähteneet sitä kadonnutta lentokonetta etsimään. Ehkä jokunen x-maan merirosvo heitä siellä pidättelee, niin saavat kyydin sinne saarelle qson pitäjätkin, tai ainakin niin toivon.. http://glorieuses2008.free.fr/

Mielipiteitä – lainattuja ja omia

Tyyliä ja sen tasoja on monenlaisia tässä yksi kertoa mielipiteensä, ei kylläkään minun. http://oh5tq.g.evvk.com/ Kuvan kasvot ovat tutut monesta XXXX liiton vuosikokous taltioinnista, mutta nimeä ja kutsua en vaan jaksa muistaa. Joten siellä Heurekassa 6.6.2009 kasvot todennäköisesti tulevat vastaan. Muistakaa äänestää hallituksen esityksen puolesta, tilitarkastajien lausuntoa vastaan, muuten ei saada tarpeellista jatkumoa hallituksen linjalle.

Tämä uuden tyylin tyyppikirjoitus, ei kerralla menisi meikäläisen kaaliin. Katselin ekaluokan lopussa nykyisin annettua kirjaa jossa tuli kirjoitus esille ja harjoittelun kohteeksi.
Opetushallitus - Uudet kirjaimet ja numerot
http://www.edu.fi/oppimateriaalit/kirjainuudistus/kirjoituskirjainten_liittaminen.html

Aikoinaan sähkötyksen vastaanotossa muovautui tyyliksi tikkukirjaimet, koska kokeissa oli tarkastajalla aina selviä lukuvaikeuksia kirjoituksestani, joten siirryin tikkukirjaimilla kirjoittamiseen. Lomat alkoi heti pyöriä paremmin, kun tasoja meni läpi.

Hyvä dx parempi mieli - muutama pilkku ,, vielä parempi mieli!

73, Pertti OH5TQ

Ei kommentteja: