Oma blogiluettelo

lauantai 13. kesäkuuta 2009

FT5GA tulee heinäkuussa




FT5GA Glorioso tulossa ääneen heinäkuun 9 – 28 pv 2009, saapi nähdä miten tämä ”military” tässä merkitsee, huudetaanko siellä illalla hiljaisuus ja mihin aikaan ja koskeeko se myös workkimista. Mikä siellä on qson kaava kolme kertaa vasta-aseman kutsu ja vasta-asema toistaa samat liturgiat, toivotaan ettei kuitenkaan olla tuolla asenteella liikkeellä. Yhden yhteyden hieromiseen menee kohtuuttomasti aikaa, tyypillinen EU–kaaos siitä vain seuraa. Ennustan sellaisen syntyvän kun sieltä pidetään kotiqsoja ranskaksi.

Kysymys on sentään hyvin harvinaisesta dxcc-maasta, jolla kysyntää riittää.
DX News and the 100 MOST NEEDED COUNTRIES SURVEY RESULTS
http://www.dxpub.com/dx_news.html

Vaikka ne neljä asemaa olisi 24 h/vrk äänessä, jota ne ei ole, koska miehitys on saarella siihen riittämätön. Olisin iloinen jos sieltä olisi edes yksi asema tuon 24h/vrk äänessä, sitäkin suuresti epäilen. “Their trip to Glorioso is first of all military operation, not a Dxpedition” http://glorieuses2008.free.fr/

Mielipiteitä – nyt vain omia

Kun katselee tulevan suvileirin ohjelmaa se on kuin suoraan sitä mainostettua teekkari huumoria - yksinkertaisen lyhyt, kuin se keppihevosen esittely. Paljon perinteisiä osioita sieltä puuttuu, tuskin leirien kävijämäärän ennätystä siellä tehdään.

Hyvä dx parempi mieli - muutama pilkku ,, vielä parempi mieli!

73, Pertti OH5TQ

Ei kommentteja: