Oma blogiluettelo

keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Sytytysryhmä toimessa - pilkku on taas ilmestynyt


Mielipiteitä – kuulumisia ja linkkejä

Jonne OH6FJS laittoi sähköpostia, aikaisemmin olen saanut saman suuntaista palautetta
joten selvää aukkoa on ollut hf dx-workinnasta kirjoittamisesta. Jokainen on sen dx-workinnan joskus aloittanut ja ne asiat usein kantapään kautta opetellut , vaikka teoria olisi hanskassa on se käytännön kautta oppiminen tuonut siihen tiettyä varmuutta. Muistan kun GP:llä tai G5RV:llä dx-pyydystelin, ei siinä aina tullut mietityksi, minkä kautta se yhteys syntyi tai ei syntynyt. SP tai LP, antenni oli aina oikeaan suuntaan ja innostusta riitti kutsumiseen ja siihen aikaan myös bandien kuuntelemiseen, ei ollut dx-clustereita.

DX-bullettiini tuli jos oli tilaaja ja ne tilaajat yleensä oli jo siellä dxcc-listojen kärjessä olevia asemia. Kerran viikossa muistaakseni perjantaisin se tuli jos ei posti sitä silloin tuonut oli viikonloppu melkein pilalla.

Meitä harrastajia on niin monenlaisella peruskoulutuksella, aina löytyy jollain osa-alueella uutta opittavaa. Ja sehän on harrasteen rikkaus, joka on kaikkien muistettava. Myös niiden jotka jakavat pälli nimityksiä bandeilla, kaikki ei tiedä kaikkea harrasteemme eri osa-alueista. Kuitenkin meistä moni haluaa oppia myös uutta.

Jonne OH6FJS kirjoittaa:
*Harvempi jaksaa kirjoitella mitään workkimisesta nykyään, ja näin
*aloittelevalle hamssille ne ovat kullan arvoisia tekstejä.
*73, Jonne, OH6FJS

Auringon pilikkujen sytytysryhmän ja termostaatin säätäjien työvuorot sattuneet samaan aikaan. Päivä Tykkimäen hupipuistossa, ja illalla lämmitetty sauna odottamassa. Siinä kovanpäivän ohjelma, hyvin nukutti kaikkia osallistujia. Järvivesikin on ollut jo reilut +20 asteista, vahvasti on suven makua.
http://www.tykkimaki.fi/huvipuisto


Hyvä dx parempi mieli - muutama pilkku ,, vielä parempi mieli!

73, Pertti OH5TQ

Ei kommentteja: