Oma blogiluettelo

torstai 11. kesäkuuta 2009

Oikeus oman työntuloksiin - yrittäjänä


Torstaina heti aamusta KL7RRC/P tuli ääneen NA-233 taajuudelle 14040 ja otti uppia, hetkeä myöhemmin H44MY OC-162 tuli 14043 ja otti omalta taajuudelta, siinä sitä pientä vilskettä oli. Hurjemmat asemat kutsuivat uppina jopa 14043, vaikka RRC/P uppi oli hyvin varovainen yksi tai mieluiten vähän alle, siitä taas toiset luuli että taajuudelta siinä otetaan ja mekkala oli valmis. Onneksi pileuppi asemat sai sen homman kuitenkin pysymään hanskassa ja taajuudelle ei sattunut yhtään tosikovaa kuumakallea joita yleensä löytyy viikonloppuisin bandeilta. Vain muutama breikkari siinä yritti kertoa että taajuudella on QRM, kuin sitä ei olisi jokainen kuullut. Ja breikkarin merkit siihen vielä päälle.

Espanjalaiset menossa Naurulle, C21TI 16-26 kesäkuuta, ohjelmassa kaikki bandit 160 - 6 m, tavoitteena 20000 yhteyttä. http://c21ti.madrono.net/

Mielipiteitä – omia ja lainattuja

Tekijänoikeuksien puolustaja käyvät sotaa monella rintamalla, kansallista - ja kansainvälistä mediaa vastaan. Ymmärrän tekijänoikeuksien puolustajia paremmin kuin, minkkien luontoon päästämistä. Mutta en ymmärrä sitä pakottamisen makua, jolla valtamedia aikoo uusilla sopimuksilla kaapata tekijänoikeuksia lähes määräämättömäksi ajaksi ja ilman mitään rajoituksia.

Ehdotettu sopimus on kuin yrityksen normaalin työntekijän työn tulosta jolla yritys rahastaa. Kuitenkin monet tekijänoikeuden nykyiset omistajat ovat kuin yksityisyrittäjiä, kaikkine lakisääteisine velvollisuuksineen. Tietysti yrittäjällä on oma riski jonka hän on tietoisesti ottanut, joten liikeidea vain muokattava vastaamaan todellista markkinatilannetta, jos aikovat olla mukana. Tätä markkinatilannetta he puolustavat, oikeustaisteluja siitä tulee, mutta onhan niitä tuomareita jenkkilä pullollaan, suhteutettuna väkilukuun. Esimerkkinä vaikka Googlen digikirja projekti.

Kaikkien aikojen kesämainokset - Markkinointi&Mainonta
http://www.marmai.fi/galleria/article298024.ece?

Hyvä dx parempi mieli - muutama pilkku ,, vielä parempi mieli!

73, Pertti OH5TQ

Ei kommentteja: