Oma blogiluettelo

perjantai 28. syyskuuta 2012

Conway 3D2C on hyvin OHsta saatu auki

Sukupolvelta toiselle siirtynyt puuvartinen Fiskarsin edeltäjä tuli tiensä päähän, ja ulkotyöosasto joutuu nyt uuden hankintaan, nyt tuli tuhottua museoitava työkalu - valitan tapahtunutta


Seurasin pitkään torstaina illalla 40m cw:tä taajuudella 7005, jossa Conway 3D2C piti tarjontaa.Kyllä oli säälittävää kuunnella sitä taajuudella cq hakkaavaa asemaa, muutama hertziä veti välillä taajuutta sivuun, sama meno vain jatkuin pitkään ainakin 20minuuttia.

Lopulta cq antaja väsyi ja luovutti, täällä hänen signaali oli heikko, 3D3C lukemisessa ei ollut mitään vaikeuksia , samaan aikaan OHta meni läpi. Mutta mikä oli hänen motiivinsa, muuta kuin yritys häiritä Conwayn lukemista ja yhteyksien pitämistä. Conwayn yhteyteen  ei hänen signaali riittänyt, ainakaan täällä kuullun perusteella, tässä alku pileupeissa. Siitä löytyy turhautuneisuuteen syy – ehkä.

Kerrankin annan kiitosta  bandipoliiseille, siitä että olivat hiljaa, ainekset isoon EU mellakkaan oli olemassa.

Meille monille varttuneille dx-workkijlille on Conway vain bandipuutteiden paikkaamista, toivon mukaan monille se olisi ihan uusi dxcc-maa. Kyllä signaalia on ollut, joten mahdollisuudet on.

Mielestäni siellä on pileuppi työskentelyä osaavat operaattorit. Pitkienkutsujen antajat saavat jo vastauksen, kun omaa kutsusarjaa vielä antavat. Minulle ainakin kävi niin vaikka vain kaksi kertaa annoin kutsuni, en kuullut kenelle se vastaus tuli, meitä OH5 oli useita siinä kutsumassa.

Antti OH5TB  tunnettuna bittien erikoisasiantuntijana on rakentanut toimivan remote aseman ja liittynyt muutama vuoden QRT kauden jälkeen taas aktiiviseksi dx-workkijaksi. Tämän se lähestyvä pilkkumaximi tekee, taudin oireet uusiutuu.
kiaLast QSO in the LOG: 27.09.2012. 21:44

3D2C lokia on siirretty nettiin, ainakin OH aukkoja oli lähinnä eilisissä aamun yhteyksissä.. OH local annoista päätellen. Jotka saat luettavaksi taannehtivasti sh/ann komenolla, 20 viimeistä
http://www.yt1ad.info/3d2c/log.html

73, Pertti OH5TQ
http://perttioh5tq.blogspot.com/
omakutsu toimii
pertti.oh5tq@gmail.com
skype on
Kotisivut


 

 

 

 

Ei kommentteja: