Oma blogiluettelo

torstai 20. syyskuuta 2012

3D2C Conway Reef tulossa

Näkymä Jaalan Ilvesvuorelta etelään Pyhäjärvelle, täälllä on vhf- ja uhf kisoja workittu paikallisten toimesta


Kosovon ITU ja DXCC projektin kokonaistilanne ja uutiset

Z60K operaattori sanoi sen myös bandilla joka näkyy heidän lokisivuiltaa 15,17,20,30 ja 40m ovat bandit joita heillä workitaan. Ja 80m on kiellettyjen listalla, luvankin saaneilla. Loki päivitykset tulee kerran vuorokaudessa netiin. Muilla bandeilla on vain piraatteja. ja  se bandi ole takuu, ettei ole workinut piraattia.

Keskiviikkona kuuntelin dx.clusterin ilmoittamaa 17m cw taajuutta siinä oli kaksi Z60K asemaa samaan aikaan. Kyllä siinä olisi pitänyt taajuudella huomata, että nyt on jotain outoa. Se piraatti siinä oli noin 10 minuuttia ja piti yhteyksiä samaan samaa vauhti kuin oikea asema. Kun oikea asema piti taukoa, jatkoi piraatti siitä yhteyksiä pitäen.

Myöhemmin oikea asema tuli ääneen, ja antoi oman kutsunsa suffiksi osan TXF, (G3TXF joka kuulun ryhmään) joka varmisti aseman oikeellisuuden. 100w ja 80m dipoli riitti, kysyntä jo laimeampaa ja hyvä EU keli.

Piratoiminen on ssb:llä on vaikeaa, aina joku tuntee ilmoitetuista operaattoreista jonkun äänestä, kuten eilen illalla Martti OH2BH oli 20m ssb, ei siinä voi erehtyä.


3D2/CR, Conway Reef, OC-112 Alkaen 24 syyskuu ja päättyy 5 lokakuu.
OQRS, ClubLog.


Z8, Etelä-Sudan Kaksi ensimmäistä Z8 lisenssejä
Z81A: James Pratt, K7QI, QSL via K7GSE
Z81D: Diya Al Sadi, YI1DZ, QSL via OM3JW

Iota AS-194, JA6, Senkaku Islands (Japani) On hyvin todennäköistä, että tämä on loppuun
suunnitellaan aktivointia, kiistellylle saarelle. Toivotaan että peditio onnistuu ilman vastoinkäymisiä. Kuumana sielläkin ollaan, etenkin Kiinan salliva hallinto ihmetyttää, että mielenosoituksia siellä saa yleensä järjestää, ehkä sisäpoliittiset paineet on jo sielläkin kovat. Verraten aikaisempiin tukahduttamis toimiin.

l
73, Pertti OH5TQhttp://perttioh5tq.blogspot.com/
omakutsu toimiipertti.oh5tq@gmail.com
skype on
Kotisivut



Ei kommentteja: