Oma blogiluettelo

sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Palestiina E4X pitää tarjontaa yllä, A-indeksi sotkee keliä



Täältä löytyy kartalta myös 10 m bandin keli tilanne, siis annettujen vihjeiden perusteella siis ainakin kuultu ja tietysti vastaavat 6 m, 4m ja 2 m jne osalta. kiitos 80 m bandilla saaduista viheistä ja Googlella loput

Hyvä apuväline 10 m bandilla Palestiinan E4X kelien seuraamiseen. Kolmen minuutin sisään lupaavat että vihje tulee kartalle ja sieltä se tuli, piti ihan kokeilla.

V-UHF QSO real time maps - EU - 28
http://www.vhfdx.net/spots/map.php?Lan=E&Frec=28&ML=M&Map=EU
Kiitos 80 m bandilla saaduista vihjeistä eri OH5 asemilta ja Googlella löytyi loput. Kysyvä ei tieltä eksy, ja usein löytää perille jos ei muuten niin oikeiden hakusanojen avulla. Tietysti linkin lähettäminen suoraan sähköpostilla on mukavampi kuin tankata netti osoitetta bandilla kirjankirjaimelta. Se on sitä viestinnän edelläkävijöiden herkuttelua.

E4X tuli pitkin päivää 10 m ssb ja 12 m cw:llä silloin kun kuuntelin, myös 80 ja 160 m tulossa siellä ohjelmaan kun saavat antennit ylös.

A-indeksi vain nousi, viikonlopun aikana ei WPX dx - qsot olleet mitään herkkua, E4X istui 14195 ja workki etupässää EU:ta ja jenkkilä ruikutti clusterilla ettei ole keliä Palestiinaan. Huomenissa lupasivat olla 20 m cw:llä ihan jenkkilään varten.

Marionilta ZS8M ei nyt viikonloppuna ole edes vihjettä irronnut.

Ampiaisia pörrää mustikan ja puolukan kukissa. Luonnon mehiläisten pesiä ei ole liiemmin näkynyt, takavuosina niillä oli pesä aina ulko puuceen katossa. Tai luonnonvadelma pensaassa.
Järvesi on ainoastaan +14 C.

Pertin päiväkirja
http://oh5tq.blospot.com/
pertti.oh5tq@gmail.com
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: