Oma blogiluettelo

sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Tarjontaa on - ehtisi vain poimimntaan mukaan



05/11-06/11      N3QQ/p and KE7V/p: Waadah Island (NA-169)          
Oli myös lauantaina myöhään illalla tarjolla 24907, pihisi ja hävisi taajuudelta, menin nukkumaan. Oli taas aamulla tarjolla, jäi väliin niin olin Syysottelun valmisteluissa ja hälyt hiljaisella.

HZ1MD/P oli myös uutena  tarjolla AS-193




TU2T-  IVORY COAST  usealla asemalla saman aikaisesti             

PJ7X Sint Maartenin loki on netissä, jossa voit antaa omien yhteyksien tiedot, jotka välitetään QSL managerille. Hienosti hoidettua toimintaa,  tnx Paul  F5EXV.
Minua erityisesti ilahdutti PJ7X 10m bandin runsas tarjonta kelipiikkien aikana tänne pohjolaan, kaikilla pedioilla sieltä sitä ei ole ollut. Tosin runsaat a-pilkkutkin sitä tukivat.

DX de IK1JUO:    14195.0  IT9RYH       Pipo and Idiot company         1103Z JN34

Muuta hyvää kehitystä
Canon on saanut uusiin printteri väripakkauksiin painettuna  ne printteri tyypit joihin kyseinen tuote sopii. Ei tarvita niitä pahvikeikkoja pyöritellä ja etsiä omaa tyyppiä, jos ei muista sitä PG numeroa. Kyllä noilla värien hinnoilla tuo uudistus olisi pitänyt jo aikoja sitten tapahtua.
Vielä kun saisivat sisällön määränkin näkyviin, kumma ettei mikään sitä velvoita siihen painamaan, olisi hintalapuissa huimat litrahinnat. Varmasti kallimpaa kuin Sahramin kilohinta.

73,Pertti OH5TQ






Ei kommentteja: