Oma blogiluettelo

torstai 3. marraskuuta 2011

On keliä, torstain A-indeksi 49 vähän pihistää sitä

                                                         Jussin 17m LP yhteyden kortti

Tiistaina

Olin taas ulkotyöosastolla lautapoikana, hämärään saakka. Olin niin puhki ettei radiot tulleet ekana mieleen. 10m iltakelit jäi pahasti hyödyntämättä ja ainakin PJ7X  Sint Maarten oli ollut tarjolla cw:llä. Luotan ettei tämä ollut ainut kerta kun ovat tarjolla tuolla bandilla ja modella. Myös PJ7/WA4BUW oli myöhemmin samalla bandilla ja modella tarjolla, keli oli jo silloin täältä jo poikki, upissa kutsuvat saksalaiset oli vahvoja.
2-Nov 11-marraskuu PJ7 PJ7/W4BUW W4BUW

A-indeksi oli noussut 14, ja Jussi OH5LK oli jo tiistaina illalla 2m vihjeissä, muuten se on  varma auroran merkki, kun Jussi OH5LK ilmestyy vhf vihjeisiin. DK0WCU piirturissa se heti näkyy, sinisen käppyrän jyrkkä putoaminen.

Jussi OH5C otsikoi, PJ jakoa tänään

Ollut tänään 10m PJ7X, PJ4J ja 15m PJ5/SP6IXF ei haitannut vaikka ei jaksanutkaan notkua CQWW pileissä kyllästymiseen asti ilman tulosta. HB0/DF7EF oli uusi bandipinna 12m ja TU4T 15m. VK9CX .llä oli taas jostain syystä niin paksut pilet tänään ettei jaksanut himmeä signaalini mennä Babsin korviin saakka. Asia mihin kiinnitin aseman vorkkimisessa huomion oli se että operaatttori sanoi monta kertaa jollekin asemalle että olemme tuossa joku aika takaisin jo vorkkineet miksi kutsut edelleen. Samaa noitui PJ7X joka muutenkin oli kestokykynsä rajamailla eu-n vorkinnassa. mm cq only scandinavia .........oooh no is italy in scandinavia, is ukraina in scvandinavia .....jne
Indeksit näyttää hirveiltä ja sen huomasi ZK2 10m signaalista aamulla A=49 ja K=5 kuitenkin kaikki yläbandit olleet mukavasti avoinna sillä SFI=139 ja R=129. VK0KEV.n signaalista ei kuulunut mitään kumpaakaan kautta, mutta olisiko taajuudella 14195 jossa joku täyshullu italian immeinen jatkaa ikuisia juttujaan, tähän asiaan jotain vaikutusta.............................:-)

Keskiviikkona

Olin aamulla aikaisin liikkeellä 0220 utc  oli PJ7N  Sint Maarten 10104 ja 100 w riitti, taas oli linukka lämpenemässä, mutta piti sitä ilmankin kutsua. Ja siinä sitä jenkkien sekaan vain mahtui.

TL0CW taas risteili 40 ja 80m bandien  ja USA ja EU välillä, 40m oli linukalla helppo, Rudin signaali oli S9. Samaa ei voinut sanoa 80m signaalista, koska oltiin reilusti ennen paikallista a-nousua. Rudilla on paineita  workkia jenkkilään, näyttää rahoittajia  löytyvän sieltäkin suunnasta. Olin 3501 taajuudella linukka valmiina, koska EU vastaanotto alkaa,  havahduin vasta OH6MW annettuun raporttiin, EU vastaanotto oli alkanut.

Malpelolla on käyty tutkimassa saarta, tulevaa peditiota varten

http://hk0na.com/hk0na-reconnaissance-trip-oct-2330/

 

OHDXF sivuilla edelleen vähän puutteellista OH dx tilastointia saatavilla.

 

Täällä yleistilanne päiväyksellä 8.5.2011

Ja täällä CW tilanne, päiväys tuntematon.
Muita tilastoja ei ole tarjolla näillä sivuilla http://www.ohdxf.fi/
Joten turvauduttava tuoreisiin marraskuun 2011  Italialaisiin
TOP Bandit on  maratonlistaa vastaava
TOP Lista on maraton bandit ja modet cw, ssb, rtty
TOP mode, cw ssb ja rtty
Useita OH asemia on listoilla ja todella hyvin sijoittuneena

 

73,Pertti OH5TQ


        









Ei kommentteja: