Oma blogiluettelo

tiistai 4. maaliskuuta 2014

Vielä olennaista täydennystä EZ maan lupiin, 08/2006 jälkeen eivät kelpaa DXCC

 

 
Tuosta EZ-maasta lisäyksenä vielä että kirjoitusten valossa, joita olen lukenut näyttää jopa siltä, että tuo 31.12.2011 päättyvä lupakin EZ7V asemalle oli väärennetty, joten viimeiset luvalliset asemat EZ-maasta ovat olleet äänessä v 2006.Myöskään QSL kortit tuon ajankohdan jälkeen pidetyistä qsoista eivät kelpaa ARRL:lle.
 
kts. kirjoitukset oheisesta linkista: http://dx-world.net/2011/ez-turkmenistan-activity/
 
Keskemmältä löytyy Bernien W3UR ja Pasquale IW0HEX kirjoitukset, miten ARRL on jopa poistanut LotWsta kaikki 08/2006 jälkeen pidetyt qso epäkelpoina DXCCstä. Myöskään QSL kortit tuon ajankohdan jälkeen pidetyistä qsoista eivät kelpaa ARRL:lle.
 
Asiasta toiseen LotW on hieno asia, kunhan siihen pääsee sisälle ja sinuiksi. Se antaa uusia työkaluja jopa rxclusterin kanssa dx työskentelyyn. Tietoja voi vaihtaa lokiohjelman LotW ja rxclusterin kanssa helposti. Monelle tämä on varmasti aivan tuttu asia, mutta itse vasta tämän äskettäin tajusin.
 
Toivottavasti mahdollisimman moni globaalisti käyttäisi LotWia, koska se tekee elämästä paljon helpompaa ja ennen kaikkea kuittauksista nopeaa. Minä jos joku olin vannoutunut paperi qsl korttien kerääjä, nyt tämä LotW ajaa kyllä minulla paperikorttien ohitse kaikin tavoin helppoudellaan ja halpuudellaan.
 
Vielä kun saataisiin kaikki vanhatkin parrat syöttämään tai syötättämään lokinsa jotenkin digitaaliseen muotoon, jotta vanhemmatkin qso tulisivat LotWiin, niin maailma olisi tältä osin pelastettu.
 
Valitettavasti muilta osin maailman pelastaminen jää tekemättä, kun sapeleita kalistellaan jälleen lähialueellamme. Miehille ja naisille, jotka haluavat muutakin tietoa, kuin mitä iltalehti tai tv-uutiset välittävät, niin linkistä: http://ukrstream.tv/
Näkee usein livenä mitä lähialueen yhdessä polttopisteessä tapahtuu. Asiaan en muuten sen enempää ota kantaa, sanon vain että kurja tilanne. Jokainen tehkööt itse omat johtopäätöksensä.
 
 
Hyvää dx-kevättä tv. Turre OH2BV

Kiitos tästä syventävästä kirjoituksesta.
 
73, Pertti OH5TQ

Ei kommentteja: