Oma blogiluettelo

torstai 17. lokakuuta 2013

OH5SM - Celebrating 50 yers of multi contesting from Mustila, Elimäki


 
 
 

Pari OH locall annoa OH2J dx-clusterilta, ensin oli tullut muutama vihje, C82DX Mozambikista ja hetken päästä TN2MS kongosta 80m cw:llä.

16Oct2013@18:57:49 OH2BV -> * Aivan mahdotonta käytöstä taas 80m cw:llä. Turhautumi
sen sietokykyä tarvitaan jälleen. Useampi hyvä dx ja kaikissa QRM päällä. Mistä näi
 näitä ääliöitä riittää?

16Oct2013@19:06:50 OH4SS -> * näin siinä käy, kun ei kokeissa enää vaadita mitään -
 tuhat taitureita jokainen...varsinkin ssb:llä.

En kuunnellut kyseisten vihjeiden jälkeen 80m bandia vihjeiden jälkeen, mutta uskon että meno oli hurjaa. Ymmärrän täysin nyt ne kommentit joissa paheksutaan, harvinaisesta asemasta annettujen vihjeiden runsasta lukumäärää. Ne suorastaan ruokkivat näitä häiriköitä tulemaan taajuudelle.

Ai sinäkin olet liittynyt maailmanparantajien clubiin?

Tottakai oli niin edullinen jäsenmaksu, eikä se mene turhiin tuomarinpalkkioihin. Kun monistin DX-työskentelyn arvomailma linkit usealle kielelle, muutama kirjoitus sitten.Tämä oli kysymys minulle!

Olen vähän yllättynyt että päiväkirjaani luetaan, ehkä Googlen avulla useilla kielillä, ei kait suomen taitajia ja meitä harrastajia kaikkiin noihin eksoottisiin maihin riitä. Joita googlen tilastot antavat päiväkirjan lukijoiden maista, joten kääntäjää/jiä tarvitaan avuksi.

En tietysti usko että näistä linkeistä on apua tähän ongelmaan, mutta ovatpa mukana tiedon tulvassa, ainakin yksi paikka lisää. Vain onko se kuin autokoulun opetus, liikenne merkit unohtuu, ja omaa asennetta siihen lisää, minua se ei koske. Eihän tästä mitään sanktiota tule.Tulos näkyy ja kuuluu liikennöinti kurittomuutena.
.
Minuakin harmittaa suunnattomasti tuo ääliömäinen käytös. Jos dx-työskentelyä ei harrasta, niin miksi pitää, dx-vihjeiden perässä tulla taajuudelle ja vielä innostua häiriköimään, kutsuminen upissa riittäisi hyvin.


C82DX Mozambik
http://dx-world.net/2013/c82dx-mozambique/

TN2MS Kongo
http://www.tn2ms.nl/



CQ WW Contest Dates
SSB: October 26-27, 2013
CW: November 23-24, 2013
Starts: 0000 UTC Saturday
Ends: 2359 UTC Sunday
http://www.cqww.com/index.htm

73, Pertti OH5TQ
oh5tq@sral.fi
Workkimisen Arvomaailma
http://www.sral.fi/files/arvomaailma.pdf.

Ei kommentteja: