Oma blogiluettelo

tiistai 29. lokakuuta 2013

Ehkä parhaat kelit tällä maximilla tähän mennessä - viikonloppuna?


 
 

Vähän vielä edellis viikosta, kelit selvästi nousi


Torstaina 24 pv tapahtui

Aamulla D44AC 80m ssb, illansuussa saunaa lämmittäessä XE2JS 12m ssb, PJ2/YV2DIG 12m cw, CO0SS samoin, VP9/DJ4EL 12m ssb, ja saunan jälkeen B9/BY9GA 80 m cw.
Oli muuten ahdasta 12m bandilla,  Väli-Amerikka ja jenkit tulivat cw ja ssb  bandilla hyvin.

Aito Yemen vihjekkin tuli, asema oli vain CQ SSB osassa äänessä, syystä jota en tiedä.
Kysyntää varmasti olisi ollut pidemmäksikin ajaksi.
DX de DL5RDI:     7062.0  7O2A         now QRT til contest begins     2141Z
http://www.qrz.com/db/7O2A

Todella hyvät oli kelit CQ WW SSB 2013 osassa
Näkyi hyvin kaikissa palautetuissa lokeissa, jos ei muualla niin commenteissa, tehtiin omia ennätyksiä, ja ihasteltiin 10m kelejä etenkin täältä pohjoisesta.
http://www.3830scores.com/



Myös CQWW SSB kisan jälkeen, maanantaina oli vielä pilkut kohdallaan 12m lokimerkintöjä minulla E51NOU cw, FK8DD/M cw ja ZD8JR ja  D44TXT ssb.
    
Viikonloppu tenniksen parissa

Ja sielläkin huollon puolella, vaativassa navigaattorin tehtävässä, Verlan ja Kuusankosken tai Kouvolan tennishallien välillä.
Kouvolassa oli paikallisen seuran iso voiman ponnistus Handelsbanken Oppen, jossa reilut 150 osallistujaa, jossa tyttären poika Mikael 12 v oli kahden sarjan loppuottelussa, kokeneen isän valmentamana. Hienoa Mikael!


Luontohavainto - turhake pihallamme

Torstaina olin iltapäivällä vuonna 2000
turhakkeeksi valitun lehtipuhaltimen kanssa 3 tuntia pihalla jälkeä syntyi. Kyllä puseron ja pipon alla oli pieniä hikipisaroita. Sauna piti illansuussa lämmintää, lähdekaivosta vettä nostelin saunavedeksi. Yllätykseni oli suuri., lähdenkaivon vedenpinta oli noussut muutamassa päivässä lähes renkaallisen. En muista koskaan näin nopeaa veden nousua siinä kaivossa.

73, Pertti OH5TQ

Ei kommentteja: