Oma blogiluettelo

sunnuntai 4. marraskuuta 2012

10m jenkki majakoita kuuluvuus raportti by OH6BG

Vietnamilainen hiekka troolari täydessä hiekka lastissa,ettei vain olisi ylikuormaa?
kuva Antti OH5TB
 


Sieltä se kuitenkin kuului ja EU ja OHkin kelpasi.
24897.0  ZL7A         4-Nov-2012 0629Z  up tnx 73!                   <LY1PM>

Tulossa

Due to a risky weather forecast members of the Ria Deseado Radio
Club (LU1XB) have postponed their LT0X IOTA DXpedition to Penguin
Island (SA-087), which was supposed to begin today through November
4th. The new dates will be Friday November 9th through Sunday
November 11th

Olen julkaissut lokakuun osalta skimmerin (KP03SD) kuunteluraportin
P-Amerikan 28 MHz:n kelimajakoiden kuulumisista. Antenni suunnassa 275
astetta.

Koko raportti:
http://voacap.blogspot.fi/2012/11/skimmer-report-north-american-10m-hf.html

73 Jari OH6BG


Viitosten Syysottelu 2012 oli ja meni, olin mukana kutsulla OH5R, ssb meni tavallisella rutiinilla 100w luokassa. CW:täkin virittelin pitkästä aikaa ja DOS kauden vehkeet ei oikein lähdössä onnistuneet, ensi vanhan koneen COM1 ei suostunut toimimaan. Myös kaapelin liittimiä piti avata ja tarkastella, vasta silloin tajusin että siellä on siellä myös  COM2 ja siihen liitin kiinni, ja kumma kyllä homma lähti pelaamaan. Aikaa tähän kyllä meni joten olin valmis aloittamaan CW osan vasta reilut 20 minuuttia myöhässä, ja F näppylöiden puskurien sisällöt oli kadonneet omasta muistista ja sitä piti paikata paperilapuilla. Ja cw nopeuskin oli jotenkin lukossa, no siinä se meni. Ei ainakaan tullut ajanneeksi cw:llä ylinopeutta, näin talvikelin muutosten jälkeen.

Mukavasti oli minulle uusia asemia cw:llä, tosin en ole ollut kotimaan kisoissa cw.llä pitkään aikaan, siitä se varmasti johtuu. Kyllä kotimaan kisat cw:lläkin on mukavaa puuhaa, vain näppiksellä painella F-näppylöitä. Kisan ajoin vanhalla Finntestillä, nuo läppärin usb ei ole minulle oikein avautuneet. Vaikka Deltacon kapula tuossa pöydällä ei FT1000 MP Mark V fieldin asetukset avaudu, joku siellä vielä tökkii ja pahasti.

RTTY osassa oli jopa irc #ham.fi:ssa kommenttia kisan kuluessa, eikä ketään potkittu pois siitä syystä, että oli keskustelua  HF-bandeista ja vielä kilpailusta.

Olletiinista ei ole kuulut mitään pitkään aikaan, joten luulin sen jo haudatun. Kevyet on olleet mullat Olletiinin päällä, koska se on taas nostettu pystyyn, sopivasti ennen Lahden kokousta. Sisällöstä puuttui Olletiinille tyypillinen terävyys, johon oli jo totuttu. Hyvää jatkoa uudelle tulemiselle ja vointia Ollelle.
   
73, Pertti OH5TQ
http://perttioh5tq.blogspot.com/
omakutsu toimii
pertti.oh5tq@gmail.com
skype on
Kotisivut

 

 

 


Ei kommentteja: