Oma blogiluettelo

sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Northern Dimension - meillekkin käyttöön

                                                   Tykkylunta Verlassa

 

OHDXF ylläpitämät OH DX-taulukot automatisoitu

26.01.2012
Ohjelmaan on esisyötetty syksyn tilanne, mutta tästä eteenpäin ylläpito vastuu on kutsun omistajalla.
DX-taulukoiden ja DXa ohjelmiston yhteyshenkilö on Harri, OH4BW. Hänet tavoittaa emaililla omakutsu at sral.fi tai puhelimitse 050-382 5510. Toki muitakin hallituksen jäseniä voi asian tiimoilta vaivata.
Taulukot mahdollistaa selvästi aiempaa monipuolisemmat palvelut. Erityisesti aloittelevat hamssit pääsevät myöskin listoille ja pystymme myöskin luomaan uusia taulukkoluokkia helposti. Toivomme mahdollisimman laajaa DXA:n käyttöönottoa, jotta taulukkopalvelu kuvastaa mahdollisimman hyvin todellisen tilanteen. Osa lihavointia allekirjoittaneen.
http://www.ohdxf.fi/uutiset.html?18

Hyvin sinne taulukoihin on uusia asemia ilmestynyt, omana toivomuksena on että päivityksiin saisi vielä päivämäärän milloin päivitys on tehty.


Northern Dimension, tämä kotimaisten EU politiikkojen mielellään käyttämä sanapari on varmaan meidänkin, syytä siirtää dx-työskentelyyn ja muistuttaa Pacifikin kiertäjille. Että EU:ta on muuallakin kuin välimeren rannalla, eikä se pääty vielä pohjoiseen mennessä saksaan tai puolaan. HF keliä on tänne eriaikoina kuin keskimäärin EU, yleensä EU operaattorit sen tietää. Muualta sinne menevillä on suuria puutteita kelitiedoissa, ja tai ehkä haluissa workkia EU asemia.



Nyt viikonloppuna on meneillään
Saturday 0000 - Sunday 2400ARRL International DX Contest CW




73, Pertti OH5TQ

Ei kommentteja: