Oma blogiluettelo

perjantai 15. tammikuuta 2016

K5P Palmyra Atoll Työskentely tilastoja EU ja OH osalta tässä vaiheessa


Ruutu kaappaus K5P tilastosivulta 14.1.2015 kello 22.59 z
 
Tämä ruutukaappaus 15.1.2015 klo 04.00 z
 
Sisälmys:
 
K5P tilastoja
P5/3Z9DX olla vaiko ei siinäpä pulma ARRL?
Kaikki Aaton OH6PN matkakertomukset
 
Nämä ruutu kaapaukset kertoo hyvin K5P työskentely tilanteesta EU:ssa ja OH:ssa


Omasta puutelistasta johtuen olen ollut vähänlaisesti kuulolla, koska ne bandit joita olisin kaivannut aktivontia ovat olleet huonosti tänne EU aktivoinnin kohteena. Silloin kun keliä tänne olisi ollut, nyt pilkutkin hiipuneet ja Palmyran kepeistä ei niillä bandeilla ole apua, siellä käytetyillä tehoilla. Ainoa bandi ja mode josta olen saanut mittarin nousemaan on ollut aamupäivisin 40m cw. Kaikki muut havainnot josta voi edes mainita ovat tulleet iltaisin 40m ssb. 30m cw:llä jopa 80m dipolilla kuului.

Torstaina 14.1.2015 jäi kuuntelut olemattomiin

Toivotaan että pilkut nousevat ja EU kelleilleä olisin edes kuulolla ja asema olisi silloin EU modessa tarjolla 15, 12 , tai 10m bandilla.Tosin kuuntelua ovat haitanneet paikalliset lumityöt.

Ei nuo K5P antennit ratkaisut ole minua mitenkään vakuuttaneet, vaikka kuvissa 500w linukkakin on pyödällä. Se ei vielä takaa, että niitä on myös käytetty, koska multi-multi asemien keskenäiset häiriöt saattavat kaikkien asemien samanaikaisen käytön haittavaan tehokasta työskentelyä, keskinäisillä häiriöillä, ellei bandifilttereita ole käytettävissä. Tätä asia en ole edes kaivellut heidän sivuiltaan.

Katsellessa tuota OH listaa, kyllä siellä juhlii isot pyssyt. Toivottavasti sinne tulevina päivinä mahtuu muitakin kelien parantuessa. Ettei jää kovin pahamaku suuhun, täsätä operaatiosta joka nyt on päällimmäisenä tuota maaosittain listaa katsellessa.

P5/3Z9DX olla vaiko  ei, siinäpä pulma ARRL?

Asiasta minulle saakka tulleita julkaistuja linkkejä ei enää löydy, jotain outoa
tässä on ja kovat on panokset operaation suhteen. Tässä vaiheessa en ole vielä huomannut ARRL ulostuloa asiassa. Oletan että dokumenttia retkestä on ARRL toimitettu. Minusta joka en ymmärrä lakikieltä tai dxcc- todisteen sääntöjä, kaikissa hyväksytyissä P5 operaatiossa on poikettu tyypillisestä dxcc-maan kriteereistä, no tämä on minun käsitys.

Espanjan liiton sivuille ohjaa nämä linkit.

http://www.ure.es/noticias/2630-p53z9dx.html
http://www.ure.es/images/pdf/noticias/dpr_of_korea.pdf
  
Kaikki Aaton OH6PN matkakertomukset

Myös tästä IPAn linkistä suoraan

http://ipa-finland.org/fi/ajankohtaista/matkakertomukset/133-aaton-mukana-maailmalla


73, Pertti OH5TQ
oh5tq@sral.fi

Ei kommentteja: