Oma blogiluettelo

keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Mount Athos oli tarjolla - 6 M skimmeri kuuntelulla



Tulpaania pukkaa

SV2ASP/A Mount Athos

Oli kuulemma eilinen 13 päivä Athoksellakin sateinen, joten Apollo päätti viettää päivän rigien äärellä ja pitää cw yhteyksiä eribandeilla. Minulle sattui tämä 15m vihjeen häly korviin ja riensin rigin äärelle ja uusi bandi pongo tuli.

 21020.0  SV2ASP/A    13-May-2014 1655Z  up-4.2 tnx  new one!         -RA1QQ-

Munkki Apollo oli 15m cw:llä ja kelipiikki sattui tuohon aikaan juuri OH, joten asemaa luki silloin jos kukaan ei taajuudella kutsunut.

Minunkin kutsuni tuotti tuloksen, OH6TQ:lle annettiin raporttia, minä tietysti sitä korjaamaan, antamaan kutsuani useaan kertaan.Taajuus oli vain harmikseni täynnä kutsujia, joten en kuullut kuittausta menikö kutsuni korjaus perille. Kun taajuus rauhoittui oli Apollo jo uusille asemille antamassa raporttia.

Ajattelin että kohta kutsun uudelleen ja niin tein ja muutaman minuuttin päästä, kuulin kutsuuni kohteliaan vastauksen:"OH5TQ 73". Josta päättelin että se jokunen minuutti aikaisemmin minulle vajaa yhteys oli hänen lokissaan, kuittasin tämän.

http://www.qrz.com/db/SV2ASP


OH6BG ja SK3W Skimmeri on myös 6m kuuntelulla

OH6BG:n ja SK3W:n skimmerit on taasen kesän kynnyksellä pantu kuuntelemaan 6 metriä. Itse tiputin 160 metrin pois kuuntelusta. OH6BG:n asemalla ei ole mitään erityisiä antenneja kuudelle metrille mutta kummasti sieltä skimmeri saa kaivettua asemia, kun keli kohdalle sattuu. Itä-Euroopan ja Balkanin keliä on tähän mennessä tuntunut olevan.

URL:
http://www.voacap.com/skimmer/?band=50

73 Jari OH6BG

Linkki

Uusia päivityksiä Utin yksityisessä sääasemassa

WASP2 kolmiomitattu palaute StrikeStar Scandinaviasta

http://koti.mbnet.fi/nurmiin/wx/wxlightning.php#StormVue

73, Pertti OH5TQ
oh5tq@sral.fi

Ei kommentteja: