Oma blogiluettelo

sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

IOTA EU-096 ja OHFF aktivointia, Tonin OH3T toimesta


Terveiset täältä Kemiön saarelta.
Jotain IOTA aktiviteettia olisi tarjolla tuolta ulompana saaristosta. Matkaa sinne puolisen tuntia autolla täältä mökiltä ja upean sillankin rakensivat viime kesänä, joten jotain pistoja ja aktivointeja tiedossa. Myös tuo OHFF-030 on ohjelmassa varmaankin viikon puolivälissä riippuen lossiaikatauluista, säästä ja ruuhkasta. Högsåra näyttää olevan juurikin tuon OHFF-030 sisäpuolella ja autolla pääsee perille 1.6km lauttamatkan päätteeksi kuskaamaan aseman.
 
http://hogsara.eu/

t.toni OH3Thttp://www.oh3bhl.com/kansallispuistot/puistot.html

Mustikassa tuli käytyä, ensimmäistä kertaa törmäsimme samoilla mustikka mailla ulkolaisiin kerääjiin, heillä näytti olevan parin päivän etumatka, sillä mustikka alueella. Onneksi se on niin iso, ettei kaikkia olleet ehtineet kerätä. Peräkärryssä oli täysiä mustikka laatikoita, pinoissa joten ei heidän päivä saalis vähäinen ollut. Alueelle tullessamme saimme heiltä iloiset käsitervehdykset.

Jokamiehen oikeuksiin näyttää MTK ottavan kantaa, jos kysymys on ammattimaisesta keräilystä. Varsinaista mustikka sotaa täällä ei ole ilmaantunut, lehtien palstoille kirjoituksia asiasta kyllä ollut. Nyt ulkolaiset kerääjät ovat kotiutuneet myös tänne nykyisen Suur- Kouvolan erämaihin, ovat selvästi valuneet alemmas etelään.

Muutamat metsäautoteiden osakkaat on kuulemma Savossa laittaneet puomit lukkoon, ettei ylimääräisiä ajelijoita ole päässyt syvälle metsään. Ja puomien viereen parkeerattuihin autoihin on , on ilmestynyt paperilappu selvällä suomella: ”Kiitos käynnistä, uudestaan ei tarvitse tulla.”
http://www.mtk.fi/ajankohtaista/tiedotteet/tiedotteet_2012/heinakuu/fi_FI/liiketoiminta_rajattava_jokamiehenoikeuksien_ulkopuolelle/

73, Pertti OH5TQ
http://perttioh5tq.blogspot.com/
skype  on
omakutsu toimii
Kotisivut http://tupala.mine.nu/oh5tq








Ei kommentteja: