Oma blogiluettelo

perjantai 24. kesäkuuta 2011

Pilkut vieläkin uinuu



Jos kaipaat kesäpäivien ratoksi workittavaa tai uuden antennin testaamiseen hyviä dx kriteerit täyttäviä vasta-asemia, näistä voit valita. Monet vihjeet niistä on samoja, toisilta sivuilta löytyy pediton kotisivun linkit.

Tulossa olevia tai nyt tarjolla olevia:

Marqeusas Isl  FO/F6CTL
Rotuma  3D2/R
Eteläinen Sudan uusi dxcc-maa tulossa, aikataulu avoin
Austral Isl FO/F6CTL, huomaa että tämä kutsu on koko retken käytössä.

Siis sama FO/F6CTL koko ajan, myös muilta FO saarilta kuin nuo vähän harvinaisemmat. Ole tarkkana ja älä usko kaikkia dx-clusterille hänestä annettuihin vihjeisiin. Kysy tai kuuntele taajuutta niin pitkään että asema antaa qth. Vältyt mielipahalta kun kortista paljastuu, että sinun lokiisi merkaamasi dxcc-maa ei ollutkaan oikea. Se joka oli dx-vihjeessä.


Viime päivien kelit taas sitä odottamista, milloin ne pilkut oikein herää ja laskettu aika pilkkumaksimille on huipussaan. Vain onko historia kullannut vanhat muistot, ja jäämme vain odottamaan. Alkuviikosta oli vielä keliä, nyt A-indeksi noussut ja pilkut vähentyneet.


Kuluneella viikolla on päiväjärjestys poikennut suuresti kahden eläkeläisen tyypillisestä, täällä on ollut kolme lastenlasta vierailulla Joten on jäänyt bandien kuuntelu kovin vähäiseksi, hyvä kun on aamulla ja illalla ehtinyt sähköpostit lukea.
Tykkimäessä kului yksi aukiolopäivä todella tarkkaan ja päivittäin rantalaiturilla mato-ongella ja, vesileikit huokuttelee vaikka vesi enää 18  asteista.


Linkki



     73, Pertti OH5TQ
skype on
Kotisivut

 

 

 

 

Ei kommentteja: