Oma blogiluettelo

keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

10m bandi sammaloituu, ellei pilkut nouse





DX de RA3SWL:    14195.0  P5/4L4PL     weak                           0958Z

Keskiviikkona tämän vihjeen tarkoitus ei ollut kuin saada Ninolle IT9RYH ”keskustelukaveria” kyseiselle taajuudelle. Ja kyllä niitä riitti, kaikilla ei ole Ninosta perustietoja, joten aina  selittäjiä riittää. Ninolla riittää juttua vaikka ei taajuudella kukaan kommentoisi, hänen juttujaan mitenkään.  Puolentunnin ooveri sieltä helposti irtoaa, aiheena miksi hän on 14195 ja pitää lopun iltaa italiaksi rinkulaa.


Täältä voit tilata viikottaisen DX-bulletiinin sähköpostiisi jossa myös IOTA vihjeet, sinne voit ilmoittaa omista retkistäsi.




NA-009, VY0, Nunavut (Parry Islands) NQ6K/VY0 tulossa ääneen alun perin puolessa välissä kesäkuuta, uusi päivä tuntemanton. Devoninsaari suurin asumaton saari.



Linkit

Keskiviikkona heti aamusta oli ilmatila täällä hyvin varattu, näin pilviverhon alta kuunneltuna. Aamun postia hakiessa kuulosti että kaikki lentävä suihkukalusto tuli pohjoisesta ja oli matkalla etelään, pieniä kiemuroita tehden. Vahinko että pilviverho oli näkemisen esteenä.
  


Suomen laki ei tunne lauseketta positiivinen syrjintä. Pelkkä syrjintä kyllä on lakikieltä: esimerkiksi tasa-arvolaissa on useita syrjintäpykäliä, ja perustuslain perusteluissakin puhutaan syrjintäkiellosta.

http://www.suomenlaki.com/kolumnit/Kolumni5/article641551.ece?s=u&wtm=-15062011

  
73, Pertti OH5TQ
skype on
Kotisivut

 

 

Ei kommentteja: