Oma blogiluettelo

perjantai 16. heinäkuuta 2010

Listalla ollaan, vaikka en listoista niin välitä

Dx-clusterin tietojen mukaan FW5H on iota OC-118, mutta itse asemaa en ole onnistunut kuulemaan, niinä muutama minuuttina minä ole ollut taajuudella. En myös kutsujiakaan.

FW - Wallis ja Futuna – Kolmen hengenryhmä Japanilaisia on tullut ääneen Wallis Islands
iota OC- 054. CW, SSB ja RTTYä on tarjolla. Kutsuina FWD2A (ei kirjoitusvirhe), FW5FM ja FW5M. Myöhemmin he aikovat mennä harvinaiselle Futunasaaret iota OC-118, aikataulun mukaan ovat siellä 16 – 17.heinäkuuta, siis juuri nyt. Kutsuna on silloin / P .

FW5M, TO2BNL and FW5FM – Wallis & Futuna DX-World
http://dx-world.net/2010/fw5m-to2bnl-and-fw5fm-wallis-futuna/

Kaikki Espanjan asemat voivat FIFA World Cup voittoa juhlistaa 12 – 31.heinäkuuta.
Voivat käyttää AO prefiksiä, EB operaattorit AM prefiksiä.

Ei tainnut Osmo (sk) arvata että joskus OH2DZ Santahaminasta workkiessaan, kutsun takana löytyy Pietarilainen Sergey, joka aktivoi suomalaisia IOTA –saaria, nyt EU-101 vihjettä pukkaan.
QRZ.COM Callsign OH2DZ
http://www.qrz.com/db/OH2DZ/P

Jos muistan oikein niin tila jossa työskennellään lämpötila ylittää +28 c on pidettävä kerran tunnissa tauko. Nyt muutamana päivänä on järven pintaveden lämpötila käynyt tuossa lukemassa. Joten ei pintauintia pidä harrastaa, ilman sukellusta syvemmälle, jossa se on selvästi viileämpää.

Olen päässyt minäkin listalle, olen paikallisessa K-Raudassa ”herra” numero 14 jonottamassa KCC – 267EB siirrettävää jäädytyslaitetta, ovat kuulemma tulevalla viikolla tulossa. Kyllä helteet siihen mennessä menee jo ohi.

Linkit

Kerrostalokyttääjän toimiala laajenee -   Talouselämä
http://www.talouselama.fi/uutiset/article474179.ece

Verkkouutiset - Pian voit äänestää yhdistyksesi asioista etänä
http://www.verkkouutiset.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=34421:pian-voit-aeaenestaeae-yhdistyksesi-asioista-etaenae&catid=2:kotimaa&Itemid=4

Pertin päiväkirja
pertti.oh5tq@gmail.com
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: