Oma blogiluettelo

torstai 1. heinäkuuta 2010

Ei tullut eilen jalkapalloa - uusi bandipongo kylläkin



ZS8M oli siirtänyt mahdollisen ongelman EU workkijoille ja otti taajuudelta, hän oli ollut lähes kokopäivän eilen äänessä, ensin pitkään 14245 ja illansuussa siirtyi 7150.

Vasta tässä 7150 vaiheessa olin mukana, keliä oli illalla ZS8M kuului hyvin, tai ainakin siedettävästi ja taajuudelta workki 7150, siinä sitä haastetta kun EU sitä suorittaa. Italialaiset taas vahvoilla vaikka, kyllä moni asema kuitasi eri raportin kuin saarelta annettiin, ei se kuuleminen mitenkään hyvää keskimäärin taajuudella ollut. Ei kait noita yhteyksiä diskata jos raportin saa väärin ja sen vielä ilmoittaa saaduksi suuressa avoimuuden puuskassa. Kutsu pitää olla oikein, että qsl-kortti liikkuu, oikeaan osoitteeseen ja ensin löytyy lokista.

Kyllä tuossa ajassa olisi splittinä pitänyt tumpelo workkija tupla määrän yhteyksiä. Niin ei vaan niin tapahtunut, sinne muiden päälle sopivan hetkenä piti vain huutaa. En tykkää taajuudelta ottamisesta, ja kun tämän bandin etenemis ominaisuuksiin kuuluu , että kaikki kutsuvat asemat kuuluu. Myös ne jotka kutsuvat vielä, vaikka vasta-asema jo pitää yhteyttä. Minun kutsumisen jälkeen Pierre kysyi kuka OH5 ja siitä se sitten yhteyden paikka avautui. Yllättävän realistisia raportteja sinne annettiin jopa 55, poiketen normaalista 59 linjasta. Samoin sieltä ei kahta samaa raporttia tullut peräkkäin.

Linkki

Bioa pannuhuoneessa - koti lämpiää bioöljylläkin moitteetta - Tekniikka&Talous
http://www.tekniikkatalous.fi/energia/article466907.ece?s=u&wtm=tt-30062010


Pertin päiväkirja
pertti.oh5tq@gmail.com
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: