Oma blogiluettelo

tiistai 12. huhtikuuta 2016

On palautumisen aika, vaativien dx- suorituksien jälkeen

Antti CT9/OH2BTB Sota mäellä

Sisälmys:

Yhteenvetoa menneestä FT4JA ja VK0EK
Loppukuun dx-sälää
Suomi 100v tapahtuman hyödyntäminen 2017
Kaikki Aaton matkakertomukset yhdesta linkistä

Yhteenveto osaltani Juan de Nova FT4JA ja Heard VK0EK

Uusia bandeja ja modeja lähinnä ssb tuli, mutta 10m ssb jäi edelleen puutokseen molemmilta. En niin tiivisti voinut päivystää, cw:llä asemat oli kiitettävästi tällä bandilla kovasti OHta meni läpi. Olin vain omista puutoksista kiinnostunut, ja niiden paikkaamisesta.

Selvästi FT4JA ja helpompi kuin VK0EK, tosin jo heidän kokonaisyhteyksien määrä sen kertoo yli 25.000 ero jossa VK0EK jäi selvästi toiseksi tässä kisassa. VK0EK oli 40 ja 80m hyvä signaali. VK0EK digi palvelu oli ensiluokkaista, niin oli myös retken kokonaiskustanukset lähes taivaissa, tosin siellä oli muitakin akviteettia. 

Kun reissuun oli lähdetty joka oli varmasti kokonaisvaltaisesti kustannustehokasta. Miten ne kustanukset sitten kohdistettiin retken eri hankkeille, en tiedä puhutaan vain kokonaiskustannuksista. Joka tapauksessa retki tuskin olisi toteutunut ilman merkittäviä eri dx- säätiöiden lahjoituksia.

Heidän lokia katsellessa muutamilla OH-asemilla oli merkintä kaikissa mahdollisissa bandi ja mode sarakkeissa, kova on ollut  päivystys ja kokonaisvaltainen rypistys, että tähän tulokseen on päästy.

Tuota FT4JA 10m ssb pidin lähes varma ja helppona, en vain ollut silloin edes kuulolla kun tänne oli ollut keliä ja asema äänessä.

Sopivastia kevät edistyy ja ulkotyö osaston puuhia alkaa ilmestyä kevät töiden listalle, ei hätää vaikka dx-vihjeissä ei löydy kovin kiinnostavia kohteita. Puuhaa riittää.

Tässä Loppukuun dx-sälää

Suomi 100 vuotta tapahtuma 2017

Olen lähettänyt CCF ja OHDXF kerhoille ehdotuksen mietintämyssyssä hierottavaksi kokovuoden tapahtuman hyödyntämisestä kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Kaikkien OH-asemien mahdollisuudesta aktivoitua, tässä tapahtumassa. Tein ehdotuksen koska pikakyselyni ei tuottanut  posittiivisia tuloksia SRAL osalta tähän valtakunnallisesti merkittävään hankeeseen. Jossa meillä on vain voitettavaa, miksi emme olisi mukana harrastustamme ja maatamme markkinoimassa.

Täältä on saatavissa rahoitusta, hyväksytyille hankkeille.
http://suomifinland100.fi/news/suomi-100-hakee-tulevaisuuden-avauksia/



Tässä historian QSL 1992 yhden päivän tapahtumasta




73, Pertti OH5TQ
oh5tq@sral.fi

Ei kommentteja: