Oma blogiluettelo

perjantai 13. maaliskuuta 2015

Lisää pörinöitä bandille? Uusi IOTA äänessä



Sisälmys:

H44NT retkeilyt
Uusi IOTA OC-296 äänessä
Rajoja siirretty muuallakin EU:ssa kuin Krimillä
Lisää pörinöitä bandille?

H44NT

Näyttää ettei OC-168 tai OC158, mutta OC-127 ehkä toteutuu, tarkka ajankohta vähän avoin?

To ALL de DL8JS: h44nt to day iota oc-047,,not oc-158 or 168,, bad wx,

Uusi IOTA OC-296 äänessä


Keväisiä luonnon ääniä

http://www.dx-world.net/t88gi-t88ti-t88xx-tobi-island-oc-296new/

Rajoja siirretty muuallakin EU:ssa kuin Krimillä

Eritrean E30FB suunnattuja kutsuja kuunnellessä, tulee väkisin mieleen että jopa maanosien rajoja siirretty muuallakin EUssa kuin vain Krimillä maan rajoja. On se vain kummaa, ettei sanoma mene perille.

Hyvää näissä tapauksissa pileuppi operaattorin tinkimätön omien lupauksien noudattaminen. Jos ilmoitetaan että otetaan Aasiaa, niin muu ei kelpaa ja sillä siisti. Turha valittaa ettei tullut yhteyttä vaikka kuinka kutsuin.


Keväisiä luonnon ääniä

Palokärjet alkaneet oman ääntelynsä ja tikat oman reviiri rummutuksen keloissa ja sähköpylväissä. Paikallinen tikka oppinut tyypillisen kerrostaloasukkaan käyttäytymisen mallin, katsekontaktia ja on kaikin tavoin vältettävä. Voi joutua vaikka tervehdyksen kohteeksi.  Tikka kiertää sähköpylvään toiselle puolelle kun postinhakumatkalla sen pylväässä kohtaan rummuttamassa. Sitä ne  rantakaavalueen määräykset velvoittaa, kaupunkimaista käytöstä.

Pöllöjen huhuilua en ole kuullut, vuosien varrella olen muutaman pöllön tavannut, erityisesti jäi mieleen Varpuspöllö perheen vierailu, vanhan mökin terasilla. Kyseinen laji oli minulle yllätys kuinka pienikokoinen tämä pöllö on, kuvista ei oikein kooot avaudun. Vaikuttaa ettei tämä ole mikään erityinen pöllöjen pesinälle otollinen alue, koska niiden tapaaminen on ollut harvinaista.

Jäät vonkuu, syynä pakkas yöt, jotka jäädytti sulaneen lumen ja sataneen veden, jäälle uuden pinnan. Sekä läpivirtaus järvessä, pitkien railojen synnystä se kertoo.

Linkki

Lisää pörinöitä bandille?

http://www.tekniikkatalous.fi/energia/unohda%20laturit%20%20infrapunasateily%20lataa%20kodin%20alylaitteet%20automaattisesti%20ja%20ilman%20johtoja/a1052901?&utm_source=emaileri&utm_medium=Email

73, Pertti OH5TQ
oh5tq@sral.fi




 

Ei kommentteja: