Oma blogiluettelo

keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Nysse on ohi - 7O6T Yemen

                                                  Verlan kevät  13.5.2012

We are QRT at 21Z. 7O6T operation is now a history. Thanks for everyone for QSOs and sorry not to hear all of you on all band/mode slots.


Minun osalta uusia bandeja tuli 80, 40, 30 ja 17m ja tarjolla oli hyvin 160m mutta ei 80 m dipoli riittänyt signaaliin. 160m dipolina on maston harukset, mastoa käännettäessä koksi pyöriin maston mukana  ja nyt  5 vuoden jälkeen se oli mennyt niin solmuun, että mastoon pitää kiivetä selvittää ongelma.

80m cw:llä pidin kaikkiaan kolme yhteyttä 7O6T kanssa, se ensimmäinen oli näin jälkikäteen arvioiden piraatti. Niistä kahdesta viimeisestä, toinen saattoi olla dupe. Mutta piti yrittää dupen kustannuksellakin, koska  loki päivityksessä sitä ei ollut vaikka, päivämäärien mukaan se piti siellä olla. Aika vain kävi vähiin ja viimeisessä päivityksessä se sitten oli.

Keskimäärin per /asema sinne pidettiin 4,2 yhteyttä. Minun yhteydet oli pääasiassa cw:llä operaattorit oli siellä huippuluokkaa. Hyvä peditio, kumma jos täältä ei sinne jollain bandilla yhteyttä olisi saanut.

 Käsittääkseni Hannu OH1LWZ piti mobilesta sinne useita yhteyksiä. OH1LWZ/M  lokissa näyttää olevan 3 ssb ja 4 cw yhteyttä eri bandeilla. Mahdollisia QRP yhteyksiä, ei heidän lokistaan saa erikseen ulos, uskon että niitäkin sinne OHsta pidetty.
http://www.yemen2012.com/

73, Pertti OH5TQ
http://perttioh5tq.blogspot.com/
omakutsu toimii
pertti.oh5tq@gmail.com
skype on
Kotisivut: http://tupala.mine.nu/oh5tq/
Sää Utissa: http://koti.mbnet.fi/nurmiin/wx/index.php




Ei kommentteja: