Oma blogiluettelo

sunnuntai 21. heinäkuuta 2024

Kotimaista WWFF Puskassa hyttyset ja paarmat - Hallamaan kaukopartio pojilla 1940 luvulla oli kovat piipussa

kuva Kyynel radisti Tekniikka ja Talous

Eräs jenkkiyhtiö teki uuden tietoturva päivityksen, sen vaikutus oli kuulemma oli "vähäinen" kertoi asiantuntijat, koska heidän markkinaosuus meillä vähäinen?

Meillä se kohdistui harrastuksen https://wwff.co/dx-cluster/ palvelut oli alhaalla. Täytyy myöntää, että avaan aamuisin agenga osiolla.Vihjeitä usein tarkastelen HF etenemisen perusteella RBN raporteista, jos kyseinen asema on saanut aikaan laadukasta lähetettä, kaikilta se vain ei onnistu. Sekä korvien väliin tallennettua kelitietoa, nyt tosin auringonpilkut on jakson suurimmat. Katson aseman QRZ.COM sivuilta, jos sellainen on. 

Näiden samojen tietojen hakua samalta vihje riviltä en täällä onnistunut löytämään   https://www.cqgma.org/wwff/smartwwff/wwffspots.php?i=1

Yleisellä tasolla agendalle ilmoitetuista aktiviteetit käyn läpi, niiden merkitystä yhteys määriin pidän merkittävänä. Verrattuna ex-tempore bandille tuloon, jokainen toimii tyylillään, se kohtaamis ongelma näkyy myös minun lokissani, tietty asema on ollut äänessä, mutta ei agendalla. No "joku" sinne menee ja paikkaa aukon. Tämä on vain harrastus, vaikkakin kokopäiväinen jos tarve niin vaatii. Mutta ei 24/7 valmiutta.

Tosin ATNO on aina erisarjassa, myös vanhojen aktivoinnissa muutaman vuoden tauko antaa oman yhteysmäärien lisäyksen, tai puuttuva mode. WhatsAp ryhmässä pyydetään muutamaa puuttuvaa yhteyttä, kun puskassa oleva on pulassa saada 44 yhteyttä lokiin, aina ne on löytyneet. 

Tätä kirjoittaessa pidin OH2CRT/P 3544 ohff-0925 cw:llä ja Canadaan VC9B VEFF-1448, 21292 kahden minuutin sisään. Kansainvälinen tämä harrastus.

73, 44 Pertti OH5TQ


Ei kommentteja: