Oma blogiluettelo

tiistai 27. helmikuuta 2024

Saivartelua sujuvan työskentelyn puolesta - Potaa mallia Paul K7SHR

Paul K7SHR matkalla puskaan?

https://www.qrz.com/db/K7SHR

Oletko tilannut itsellesi Agendalla tai WhatsApp ryhmässä puskasta pileupin, oman kutsun antaminen on oleellinen asia

Jos kutsujia on sankoin joukoin, ainakin aluksi, ei sitä jokaisen yhteyden jälkeen ole syytä tahkota etenkään vielä cq kanssa. Moni meistä kutsun näkee clusterin ruudulta, jonka perässä ollaan taajuudelle tultu kuuntelemaan eikä kuuntelemaan aseman jatkuvaa cq kutsua, jokaisen yhteyden jälkeen. Sen ajankin voi keskittyä kuuntelemaan kutsuvia asemia, niitä heikompia joita kutsuvien joukosta aina löytyy. 

Lopeta yhteys aina samalla rituaalilla, niin ymmärrämme miten se toistuu, ei siihen tarvita edes qrz tai sitä uutta kutsua, pelkkä hiljaisuus riittää, me ymmärrämme heti kutsua.

Tiedän että tämä on saivartelua, eräiden mielestä. Jokaisella on tyylinsä hoitaa yhteys 😁😁

Kannattaa seurata muutamien kontesti konkarien sujuvaksi hiottua puskassa työskentelyä = pileupin pitoa, siitä on jätetty turhat koukerot pois ja on vain keskitettyä sujuvaan yhteyden pitoon, yleensä näillä OH alueen kuuluvuus raporteilla joka on 59 tai 599.

Sitä cw:tä on ilo kuunnella, se jopa huokuttelee yhteyden pitoon!

Mielenkiintoinen eilis illan raportti taajuudelta 14063 K7SHR antoi puskasta KFF-3300  raportin 111, minulta 559, kutsuani tahkosin muutaman kerran, täällä ei lukuvaikeuksia, jos kukaan EUsta ei vain kutsunut yhteyden päälle https://www.qrz.com/db/K7SHR

73, 44 Pertti OH5TQ


Ei kommentteja: