Oma blogiluettelo

lauantai 31. lokakuuta 2020

Uusi IOTA OC-298 äänessä TX0T - Viitosten Syysottelun 40m kotimaankelit?



Se kevään muutomatka oli aika rankka hyvä että selvittiin hengissä, etenkin se Välimeren ylitys. Taidetaan jäädä tänne lämmintä talvea ennustettiin

 Nyt viimeistään on syytä käydä tekemässä lahjoitus TX0T sivuilta

Cezar VE3LYC on tälläkin  retkellä ilman merkittäviä sponsoria ja kasoittain  vastoinkäymisestä, joilla oli merkittävä kustannuksia aiheuttava vaikutus hänelle. 

https://www.paypal.com/donate?token=PRSM5pvE_Q7XSY-_LkU_io8ZRNFncAF1LlnOBW3Imasl_P24XBhf5SAgTA0sX0Rb185nx8WEsps6Ro_j

Nyt on TX0T  äänessä (FO0) , kohtelee tasapuolisesti eri maaosia, tarkasti kelien mukaan.Tänään lauantaina aamulla 31.10.2020 40m cw:llä oli toista tuntia EU vuoroa ja täällä pohjolassa hyvin kuultavissa ja työskenneltävissä.

Tätä esimerkkiä toivon myös muille satojentuhansien sponsori rahaa ja laitteita keränneille dx-peditioille. 

Taajuutta kuunneltaessa, usein toistui TX0T sanoma, että yhteys on ollut tänne aiemmin, joten pihinässä siellä on luettu omaa kutsua. Kun kilowateilla ja suunta-antenneilla on täältä kutsuttu, lukemisen kanssa ollut suuria vaikeuksia. Tähän päätelmään olen tullut, aina niitä taajuudella kysyjiä, virittäjiä tai tuhertelijoita löytyy, juuri minun vuoroni kuuntelussa.

https://dxnews.com/tx0t/

1.11.2020 Sunnuntaina Viitosten Syysottelu 2020

Mielenkiinnolla odotan 40m kotimaan kelien mahdollista muuttumista SFI on kohonnut aivan uudelle lukemille viimepäivinä, joten odotukset on ainakin lukemien valossa myönteiset. Onko täällä etelä-suomessa keskinäisiä yhteyksien mahdollistavaa skippiä. Pohjois etelä suunnassa se on toiminut, pohjoisessa vain asemia harvassa. Yleensä ne on yhden käden sormilla laskettavissa, nyt toiveena olisi useampi..  

73, Pertti OH5TQ

Ei kommentteja: