Oma blogiluettelo

keskiviikko 12. joulukuuta 2018

28 vuotta sitten äänessä, nyt uudelleen ääneen TX0A OC-113


E51DWC Rarotonga Iota OC-013

TX0M Iota OC-297 oli ja meni
Uuden Iota ryhmän korkkaus oli saanut runsaasti halukkaita liikkeelle, koska muutakaan merkittävää ei ollut liikkeellä. Ei riitänyt potku täältä, silloin kun oli EU aika oli ja olin paikalla. Vakavaa yritystä oli 40m cw:llä, läntinen EU juhli  näyttävästi, pohjoinen EU oli heikoilla. Jopa DL meni hyvin läpi, yhden ainoa LA aseman kuulin menneen läpi. 30 m alueella ei dipoli riittänyt ei riittänyt edes kunnolla kuulemiseen. 20m alueella, en ollut silloin kuulolla kun olisi ollut sopiva (FO suuntaan) MUF tänne, ja EU vuoro. No oma moka.

Pilotti asemaksi mainitaan Stan PA3EXX , hänen yhteystietojaan en onnistunut löytämään, olisin hänelle laittanut palautetta North EU kelitilanteen ymmärtämisestä. No eihän siinä sponsori listassa ollut kuin kaksi OH:ta, toivottavasti heillä oli parempi onni.

The logs will be uploaded after the expedition, once the operators return back home. https://tx0a-tx0m.weebly.com/logs--qsl.html#

Muutama auringon pilkkukaan ei auttanut, antennia kääntelin LP ja SP suuntien välillä, ainoastaa SP suunta oli edes luettavaa.

4E1CVB/4 Iota OC-202
Samaan aikaan oli  myös tarjolla toinen minulle uusi Iota, se tuli helposti lokiin.

TX0A Iota OC-113  pitäisi olla jo tänään 12-16.12.2018
Tämäkin olisi uusi minulle, täytyy tuosta edellisesta TX0M kokemuksesta ottaa täysi hyöty irti ja yrittää olla aktiivisempi kuuntelussa. Varmasti missasin hyviä kelipiikkiä, olemalla poissa kuuntelusta. Toivotaan ettei Aurora iske keleihin, silloin taas ollaan vielä pahemmin pussissa täällä pohjois EU:ssa. 

E51DWC  Iota OC-013 Rarotonga 
On myös tarjolla suunnilleen samasta suunnasta, joten hyvä verrata signaalia TX0A kanssa.
https://dxnews.com/e51dwc-cook/

73 Pertti OH5TQ
oh5tq(at)sral.fi

Ei kommentteja: