Oma blogiluettelo

torstai 25. helmikuuta 2016

It’s All-Time New One (ATNO)

Lunta on 23.2.2016 Utissa mitattu 47 cm 
Näin oli Tongalla

Sisälmys:

Rakkaudessa pettynyt pässi voi olla vihamielinen

3XY1T Guinea  - 4.3.2016 saakka

Ollut hyvin tarjolla kaikilla modeilla, reaaliaikainen loki nyt näyttää olevan käytössä.
12m ssb tuli hyvin EU kelpasi, taajuutta kuuntelin kun yllättäen aloitti pohjoisen EU vastaanoton, pitihän siihen tarttua. Ja reaaliaikainen loki tuli testattua.


TX7EU Marquesas FO/M  2.3-15.3.2016

Tämä on EU projekti, joten EU kelit on varmasti huomioitu, toivotaan että tämä pohjoinen kulmakin tulee huomioiduksi. Lyhyentienkelit saattaa jolla haastava jos aurora iskee..

Our QTH is the Hinako Nui Pension in Hatiheu on the northern side of the island. It is unobstructed to the north direction, i.e. no hills. Activity will be on 40-10 meters using CW, SSB and the Digital modes. We using two stations (2x K3, 1x Expert 1,3k-FA and 1x 600 Watts homemade amplifier), a Hexbeam and vertical antennas. One station running 24/7. Our focus on the end of the sunspot cycle is on the high bands.
Subject to a reliable Internet connection, we will upload the log to Clublog on a daily basis. Otherwise the complete log will be uploaded upon our return.
QSL via DK2AMM (OQRS, direct, bureau)


Muuten ei näy OHDFX lahjoittajien listalla. Suorat lahjoitukset ovat varmasti OHsta tervetulleita, viimeistään OQRS välityksellä.

VK0EK Heard Isl. 20.3 -10.4.2016

Edellinen retki oli 1997 kutsulla VK0IR joten patoutunutta kysyntää varmasti on, joka lisää haastetta

FT4JA Juan de Nova 29.3 - 11.4.2016

Pitäisi olla täältä helppo suunta, ainakin ATNO yhteyksiä mainostaa, mista ne tietää mitä minä olen työskenellyt vuosien saatossa. Heidän pakko tyytyä omiin ajantasalla oleviin lokimerkintöihin, mutta mutta ...mihin vetävät yhteyksien määrän jos todella rajaavat per asema, yhteyksien määrän. Entä ne asemat joilla useita kutsuja, taitaa ATNO olla vain ennakko mainontaa ja myönteisen mielikuvan hakua, no hyvä sekin. Ehkä Club Logistä jätetään joitakin ominaisuuksia pois kuten leanderbords valikko, se ehkä auttaa vähän, ainakin teoriassa.

Linkki

Rakkaudessa pettynyt pässi voi olla vihamielinen


73, OH5TQ
oh5tq@sral.fi


Kirjoitaja vastaa linkkien sisällöstä.

Ei kommentteja: