Oma blogiluettelo

lauantai 1. marraskuuta 2014

Nyt on odotettu Tromelin äänessä kutsulla FT4TA, suunta noin 153 astetta.


 
Valkoposkihanhia Keltissä (Kouvolassa) kuva Antti Leskinen OH5ZB
 

 
Tromelin äänessä FT5/T kutsulla FT4TA
 
bandplan

    • We’ll always work SPLIT. Please do not call on our transmit frequency. SSB split will start most of the time 5 KHz up to our transmit frequency. CW/RTTY will start 1 KHz up to our transmit frequency.

    • 160m operation with  JA: we’ll listen down 2 for japanese stations.

    • “50MHz operation will be based on best effort and while we will have a TEP capable station ready for 50MHz, we will not dedicated an operator for this band. Only conventional CW and/or SSB will be used (no EME, JT65 etc …)”.
Olin pienellä reisulla joten Tromeliinen aloitus kuuntelut jäi vähän myöhään, mutta tuntuu että hyvä kun kuumimmat hetket jo eletty. Heti sain heti aamusta pari puutetta korjattua, 12m cw tuli kovaa, mutta 20m vastaava oli vähän himmeä, mutta hyvin siellä kuitenkin luettiin.

http://www.tromelin2014.com/en/


Wallis FW5JJ aktiivi

FW5JJ on saapunut taas saapunut Wallis saarelle, on myös skypellä tavoitettavissa, osoitteen hauksi riittää pelkä kutsu. Jätä skypellä teksti viesti skedistä ja ehdotus ajasta ja bandista, muutaman kerran jälkeen tulee vastaus.

http://www.qrz.com/db/FW5JJ/OUT


Linkki

Tutkimus: Haluatko saavuttaa tavoitteesi? - Varo liikaa optimismia

Oettingenin tulkinnan mukaan optimistinen suhtautuminen rauhoittaa – se esimerkiksi alentaa verenpainetta. Samalla se kuitenkin poistaa tavoitteiden saavuttamiseksi vaadittavaa energiaa.

http://www.tekniikkatalous.fi/innovaatiot/tiede/tutkimus+halutako+saavuttaa+tavoitteesi++varo+liikaa+optimismia/a1023325


73, Pertti OH5TQ
oh5tq@sral.fi

Ei kommentteja: