Oma blogiluettelo

torstai 12. huhtikuuta 2012

VK0TH nettipalvelut

                                                          Verlan keväistä aamua

Kyllä Terevor VK0TH tarjoaa hyvää osaamistaan meille, näin hyvää palvelua ja  harvinaisesta dxcc-maasta. Tässä yhdistyy tutkimusaseman vahva rooli taustalla, joka mahdollistaa bittien siirron ja osaamiseen.

VK0TH selitys 000 raporteille
•What does 000 Mean? I use the 000 a little bit different. I enter a log entry with a 000 if I hear the station, send them a report and do not hear from them again. Why do I do this? Well in this age of Internet technology I do it so that a station can use my online log in real time to see if they have been copied or not. Rather than wait a few weeks for a QSL card that never arrives I think this is a neater way to let them know that I never heard their report. Whether this is cheating, not in the spirit of Amateur Radio or whatever I leave to your own moral compass. It works for me!

Lähde: http://www.qrz.com/. VK0TH sivut, kannattaa muutekin mennä näiden sivujen kautta.

OH2KIF HAM vinkit vko 15
http://www.qrz.com/db/8J1RL/   J-maan asema Antarktiksella
http://iw0ffk.wordpress.com/2011/07/24/mods-for-cheap-fm-dual-band-rig-baofeng-uv-3r/
 http://4z5lv.net/index.php/afedri-sdr/  taas yx esimerkki SDR:stä…
Digiä:
YJ0VK     Vanuatu  21.4-5.5  By ODXG team fm Efate I; 160-10m; CW SSB RTTY PSK; QSL also OK via VK2CA  http://yj0vk.odxg.org/yj0vk2012/default.html
C6AGW  Bahama  26.4-6.5  By I2VGW fm New Providence (NA-001), Bimini, (NA-048) Berry (NA-054), Long (NA-001); focus on WARC; SSB + digital  http://www.mdxc.org/c6agw/

Pääsiäisenä osallistuin Kalakukkoon, edellispäivänä tein sisään tulevissa ja mastosta alas tulevissa kokseissa muutoksia. Ajattelin laitaa kaikki kisassa tarvittavat antennit saman kytkimen taakse. Molemmat 80m dipolit, toinen on mastossa yläharuksina ja toinen alhaalla järvenpäällä ja vielä 40m 3 elm yagi. Talvi ole tehnyt tehtävänsä, ja irroittanut merkkausteipit osasta koksia ja ei muuta kuin suorittamaan lottoarvontaa, ja muiden kiireiden vuoksi ilman mittalaitteita. Kisapäivän aamuna huomasin arvonnan tuloksen, vain yksi varanumero sattui oikein, 80m järvidipoli. Ja sillä ajoin koko kisa myös 40m ja sen huomasi.

Koko ongelma johtuu vain että sisään tulee kolme koksia liian vähän ja joudun tähän koksien vaihtamiseen maston juurella. Onneksi se vaihtoruletin voi tehdä maston juurella seisten, kun vain tietää mikä koksi, on minkä bandin monobanderin.

73, Pertti OH5TQ
http://perttioh5tq.blogspot.com/
omakutsu toimii
pertti.oh5tq@gmail.com
skype on
Kotisivut
http://tupala.mine.nu/oh5tq/
Sää Utissa
http://koti.mbnet.fi/nurmiin/wx/index.php



Ei kommentteja: