Oma blogiluettelo

lauantai 25. kesäkuuta 2022

Harvinainen IOTA tulossa ääneen kuun lopussa NA-070

 


CW-toiminnassa testaamme SDC  :tä pileup-tilassa ExpertSDR- integraatiolla, ei tarvitse soittaa samoilla (viimeisen soittajan) taajuuksilla . SDC:n alkuperäisen skimmerin kaistanleveys on 50 Hz. Pysy siellä missä olet, me tiedämme, että soitat, operaattori valitsee kutsutunnuksesi. Kaikki kolme hiiren napsautusta tarvitaan täydelliseen QSO:hon, mukaan lukien kirjautuminen N1MM+:aan. Odotan innolla hauskaa ja erittäin tehokasta toimintaa korkealla QSO-nopeudella!
Goggle käännös

https://www.na-234.com/

Suomi voitti jääkiekossa MM kultaa 2022

 Miksi ei SRAL ole ollut mukana erikois prefiksillä markkinoilla. Noilla kansaivälisillä kiekko organisaatiolla on tukuttain miljoonia, joista voisi saada rahoittajan erikoisrefiksille ja muulle siihen sopivalle oheistoiminalle. Nyt on jo tiedossa että ensivuoden vastaava turnaus pelataan ainakin suomessa. Herätys SRAL markkinointi.

Kotimaan kilpailluihin YL-luokka

Anne OH2YL on puuhaamassa Kotimaan hf kilpailluihin YL-luokkaa, suhtaudun kaikkiin kotimaan kilpailujen osallistujien määrien ehdotuksiiin myönteisesti. Jota tämä ehdotus tukee.Uskon että Annen aktivisuus asiassa johtaa tuloksiin. Anne lähestyi oh5-piirin Syysottelun järjestämisessä mukana olleita kerhoja ja pyysi kannanottoja. Kyse ei ole kuin yksi lisärivi säännöissä ja yksi kunniakirja tai palkinto lisää. Ei se voi tähän kaatua.

73, Pertti OH5TQ

Ei kommentteja: